Consiliul Civic Local Cluj

Bine ati venit!

Aniversare 20 de ani de CCL

Joi, 29 iunie 2023-orele 17-19,00

Marcarea momentului aniversar de 20 de ani de functionare CCL la Cluj-Napoca,

in sala de CL a municipiului

Va invitam Domnule Primar Emil Boc sa ne onorati cu prezenta si mesajul Dumneavoastra, alaturi de colectivului primariei, pentru a marca impreuna etapele parcurse de municipiul nostru in ultimii 20 de ani.

Consiliul Civic Local Cluj-Napoca(CCL)-20 de ani de voluntariat activ in folosul comunității.

Prezentare: CCL 20 ani.la 30 iunie 2023.

IMG-20230630-WA0019 IMG-20230630-WA0022

Pe parcursul celor 20 de ani de manifestare,CCL a generat și colectat peste 1400 de propuneri pe care le-a susținut cu argumente în fata administrației municipiului nostru.

Receptivitatea executivului Primariei și a Consiliului Local a fost în bună rezonanță cu propunerile cetățenilor,preluând peste 75 % din initiațivele promovate. Punerea lor în aplicare s-a dovedit însa adeseori anevoioasă și în cateva situații au fost chiar abandonată.

În parcursul celor 20 de ani cei peste 112 voluntari care s-au perindat și manifestat în reuniunile lunare ale CCL confirmă nevoia unei permanente monitorizari a cheltuirii banului public în folosul clujenilor pentru ca timpul a dovedit că ramane mult loc pentru o mai bună gopspodărire.

Pe site-ul consiliulciviclocal.ro pot fi urmărite toate activitațile si propunerile din perioada 30 iunie 2004-29 iunie 2023.

Cluj-Napoca și zona metropolitană au cunoscut o evolușie constant buna dar realizarea marilor proiecte sușinute de CCL cer o implicare extinsă a societații pentru finalizarea lor, între care:

  • infrastructura de transport din interiorul zonei și interconectarea ei la nivel regional,
  • informatizarea serviciilor publice și unificarea bazelor de date care să elimine birocrația,
  • îmbunatațirea condițiilor de mediu și facilitarea unui cost al vieții suportabil celor mulți,
  • restrângerea semnificativă a numarului funcționarilor și orientarea banilor spre dezvoltare.

O prezentare retrospectivă a celor 20 de ani de civism voluntar și o conturare a viitoarelor strategii de administrare a zonei extinse a municipiului Cluj-Napoca,este pregatită pentru 29.06.2023, începand cu ora 17.00,în sala de sticlă din Primaria Cluj-Napoca, ocazie cu care o conferință de presă va lasa loc întrebarilor și clarificărilor de viitor.

Secretariatul CCL:26.06.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>