Consiliul Civic Local Cluj

Bine ati venit!

DEZBATERI ALEGERI ELECTORALE 2020

 

Initiativa Consiliului Civic Local (CCL), impreuna cu o parte a presei” on line” (cluj24.ro), anuntata recent pe televiziuni, retelele sociale si ziare de a organiza intalniri si dezbateri cu candidatii la demnitatile  administratiei locale a parcurs o prima faza, in care au fost evaluate cantitativ si calitativ programele electorale facute publice de catre o parte dintre cei 14 candidati.

Ne ingaduim sa prezentam cateva date si concluzii preliminare la programele primite de la candidatii:

  • Emil Boc – PNL;
  • Dan Cristian Codrean – Pro Romania;
  • Emanuel-Dumitru  Ungureanu – USR-PLUS;
  • Avram Fitiu – PMP;
  • Calin Valentin  Cozma – independent;
  • Paul Eugen Siserman – PALD
  • Sorin-Valeriu Nas – Partidul Forta Nationala
  • Csoma Botond – UDMR
  • Daniela Gifu – Partidul Romania Mare

Am comparat continutul acestor programe cu cel intocmit de catre CCL cu specialistii sai pe domenii ale administratiei, completat cu foarte interesantele propuneri venite de la clujeni pe retelele de socializare. In total asteptarile clujenilor se cifreaza la 154 de proiecte, propuneri, solutii prezentate sub: http://consiliulciviclocal.ro/proiecte-si-propuneri-ale-ccl-cluj-pentru-candidatii-la-functia-de-primar-si-consilier-local/.

Din partea candidatilor Valentin Claudiu Cuibus – PSD, si Adela –Dorina Marza – Partidul Alternativa Dreapta inclinam a crede ca programele electorale sunt inca in elaborare intrucat cu toate insistentele din ultima saptamana nu am intrat in posesia lor.

Urmeaza etapa a II, cea a dezbaterilor fata in fata, esalonata pe primele zile ale saptamanii ce urmeaza.

Pentru detalii va rugam sa accesati materialele anexe.

Concluziile legate de aceste dezbateri, prezentarea modului cum au decurs consultarile reprezentantilor comunitatii civice cu clujenii ce aspira la functia de PRIMAR sau CONSILIER LOCAL pot fi accesate sub: http://consiliulciviclocal.ro/uncategorized/reuniunea-ccl-17-09-2020/

 

Materiale Anexe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>