Consiliul Civic Local Cluj

Bine ati venit!

Tematica & program 22 aprilie 2014

CONFERINTA SOCIETATII CIVILE CLUJENE DIN 22 APRILIE 2014

 TEMA DEZBATERII: 2014 – An de reusita in coalizarea societatii civile clujene.

 Proiectele ONG-urilor pentru Capitala a Tineretului 2015 si Capitala Culturala Europeana 2021.

 

Societatea civila clujana a evoluat si s-a implicat tot mai constant in viata orasului, prin consistenta si diversitatea  de activitati si programe si mai ales prin echilibrul si atitudinea constructiva in relatia cu politicul si administratia.

Asumarea, tot mai des, de actiuni si proiecte  pentru societatea clujana a accentuat sentimentul de responsabilitate si coalizare din partea ONG-urilor, facand posibila asumarea unor proiecte comunitare de amploare.

Titlul de Capitala Europeana a Tineretului, conferit Clujului pentru anul 2015 si Candidatura la nominalizarea de Capitala Culturala Europeana – 2021 reprezinta evenimente deosebit de onorante pentru toti oamenii cetatii.

La aniversarea a 10 ani de activitate a Consiliului Civic Local Cluj – platforma civica nonformala a 67 de organizatii neguvernamentale semnatare in 2004; initiem “CONFERINTA SOCIETATII CIVILE CLUJENE”, cu dorinta de a ne prezenta si sustine proiectele comunitare pentru cele doua evenimente majore ale CLUJULUI EUROPEAN si de a gasi modalitati transparente de recunoastere publica a celor implicati.

 

DRAFT PROGRAM: 22 APRILIE 2014

ORA 9,00 Primirea si inregistrarea participantilor.

ORA 9,30 Cuvant de intampinare.

ORA 9,40 Retrospectiva si perspective pentru  civismul in Cluj-Napoca.

ORA 10,10 Alocutiuni ale invitatilor de onoare si oficialilor.

ORA 11,10 Cofee Break.

ORA 11,30 Prezentarea proiectelor ONG-urilor pentru :Cluj:Capitala Europeana a Tineretului-2015 si Capitala Culturala Europeana-2021.

ORA 14,00 Moment de recunoastere publica a civismului clujan.

ORA 14,10 Inchiderea Conferintei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>