Consiliul Civic Local Cluj

Bine ati venit!

PROGRAM 2023/2024

PROGRAMUL CCL: 2023-2024

Reuniuni lunare: a treia JOI din luna,incepand cu ora 17,00

 

Temele  si calendarul dezbaterilor civice in perioada septembrie 2023 – iunie 2024

Cap I – Teme permanente

CAP.I. RAPORTUL ANULUI INCHEIAT:

Prezinta: Secretariatul CCL in cursul lunilor iulie-august 2023.

SINTEZA pachetului de propuneri din intalnirile anuale ale CCL

Transmiterea catre Primarie si consilierii locali a raportului anual cu sustinerea bugetarii proiectelor pentru perioadele urmatoare.

CAP.II.TEME CU PERIODICITATE:

Nr crt Data Responsabil Tema dezbatuta
1 Lunar Secretariatul prin dl.Radu Anreica. Urmarirea noutatilor legislative cu impact asupra administratiei.
2 Lunar Secretariatul CCL Sinteza hotararilor Consiliului Local din ultima luna si formularea pozitiei CCL dupa dezbaterea raportului.
3 Lunar Secretariatul CCL. Sumarul problemelor sesizate de cetateni si reactiile administratiei locale. Mecanism de comunicare permanenta cu cetatenii.
4 Lunar Presedintele de sedinta. Actiuni pentru sustinerea proiectelor ONG-urilor, la initiativa si solicitarea acestora.
5 Ocazional Presedintele de sedinta, Invitarea personalitatilor orasului  sa conferentieze pe teme ale comunitatii clujene.
6 Lunar Secretariatul CCL.. Propunerea temelor ordinii de zi,colectarea rapoartelor de sustinere  si transmiterea lor membrilor,presei si invitatiilorPublicarea rapoartelor si a comunicatelor de presa ale CCL in presa scrisa si online, pe retelele de socializare si pe SITE-ul CCL..
7 Periodic Comisia de arhitecti. Pregatirea propunerilor  P.U.G. Cluj-Napoca si P.U.G. Metropolitan 2020-2026-urmarirea stadiului elaborarii lui.
8 Ocazional Membrii invitati Participarea membrilor CCL in Comisiile de Specialitate ale CL,la invitatia sefilor de comisii .
9 Ocazional Presedintele de sedinta. Participarea membrilor CCL la dezbaterile publice initiate de catre Primarie,CCL sau de catre ONG-uri.Solicitarea organizarii dezbaterilor publice initiate de CCL.
10 Periodic Secretariatul CCL prin ec. ImolaDobra si ing.Radu Razvan Actualizarea site-ului CCL.Postari de comunicate de presa si pozitionari ale CCL pe retele sociale.
11 In Campania electorala Secretariatul CCL Evaluari si pozitionari in legatura cu profilul candidatilor propusi de catre partidele politice.
12 Lunar Secretariatul CCL Monitorizarea activitatii consilierilor locali in raport  cu interesele comunitatii,

 

CAP.III – TEMELE PRECONIZATE SA INTRE IN DEZBATERILE LUNARE.

Nr crt Data Persoana responsabila Tema dezbatuta
1 Septembrie 2023. Dl.prof.Radu Mlesnita

Dl.ing.Petre Ungureanu

Stadiul respectarii obigatiilor contractuale de catre compania Supercom Buc.fata de beneficiarii semnatari.
2 Octombrie 2023 Ing.Razvan Radu

Conf.Avram Fitiu

Formularea pozitiei si a propunerilor CCL cu privire la Planul de Acțiune Climatică Cluj-Napoca 2030
3 Noiembrie 2023 Arh.Gheorghe Elkan Cerintele modificate ale temei de licitatie a noului PUG,dupa dezbaterile din 2022-2023. Evaluarea  Studiului de trafic in ZM Cluj.
4 Trim. IV. 2023 Secretariatul CCL Propunere de reuniune comuna cu CL Cluj-Napoca-la fine de mandat.
Decembrie 2023 Ec. Iosif Pop Raport asupra stadiului recuperarii debitelor create ca efect a proceselor pierdute in instante de CL in perioada 2018-2022.
5 Ianuarie 2024 Ec.Iosif Pop

Ing.Razvan Radu

Stadiul punerii in lucru a propunerilor CCL- acceptate in CL – la dezbaterea bugetului anului 2022.Propuneri de sustinut pt. bugetul anului 2024.
6 Februarie 2024 Dl. Ing.Dan Draghiciu Stadiul celor 117 proiecte de INFRASTRUCTURA URBANA din pachetul de propuneri asumate in campania de alegeri 2020 de catre primarul ales.
7 Martie 2024 Prof.Mihaela Lutas si colectiv UBB. Evolutia digitalizarii in primaria Cluj-Napoca, si efectele ei asupra  numarului si structurii de personal angajat si functionaresc
8 Aprilie.2024 Ing. Dan Draghiciu Cum s-au implinit obiectivele bugetului anului 2023 si investitiile aprobate prin SIDU ?Dezbateri cu candidatii la inscrisi alegerile locale.
9 Mai 2023 Arh. Gheorghe Elkan. Executia proiectului Metrou si a trenului metropolitan.
10 Iunie 2024 Secretariatul CCL Bugetarea participativa-sustinerea de propuneri pentru noul Regulament.
11 Iulie.2024 Ec.Iosif Pop si Denisa Ilea Stadiul colaborarii cu studentii Facultatii de Drept pe tema retrocedarilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>