Consiliul Civic Local Cluj

Bine ati venit!

PROGRAM 2017/2018

Consiliul Civic Local
Cluj-Napoca

 

PROGRAM 2017/2018

Temele  si calendarul dezbaterilor civice in perioada septembrie 2017 – iulie 2018

Cap I – Teme permanente

Nr crt Data Persoana responsabila Tema dezbatuta
1 Lunar Ionut Terec Noutati legislative cu impact asupra administratiei locale.
2 Lunar Secretariatul CCL Pozitia CCL dupa analiza proiectelor si hotararilor CL Cluj-Napoca.
3 Lunar Secretariatul CCL Sumarul problemelor sesizate de cetateni si reactiile administratiei locale. Mecanism de comunicare permanenta cu cetatenii si cu problemele lor.
4 Lunar Secretariatul CCL Actiuni de sustinere a proiectelor ONG-urilor la solicitarea acestora.
5 Periodic Presedintele de sedinta Invitarea personalitatilor orasului  sa conferentieze si sa faca propuneri pe teme ale comunitatii clujene.
6 Periodic Presedintele de sedinta Evolutii la Centrul Cultural Multifunctional si Spitalul Clinic de Urgenta,Centrul de management si procesare a deseurilor menajere..
7 Periodic Comisia de arhitecti Stadiul punerii in lucru a P.U.G. Cluj-Napoca si P.U.G. Metropolitan.
8 Periodic Membrii nominalizati Participarea membrilor CCL in Comisiile de Specialitate ale CL,la invitatia sefilor de comisii .
9            Ocazional Presedintele de sedinta Participarea membrilor CCL la dezbaterile publice initiate de catre CL sau de catre ONG-uri.
10 Periodic Secretariatul CCL si presa locala Colaborare in procesul de mediatizare a activitatilor CCL.
11 Anual Presedintele de sedinta Intalnirea anuala cu parlamentarii clujeni.
12 Periodic Presedintele de sedinta Pregatirea aniversarii a 100 de ani de la Marea Unire a Romaniei.
si dl.Vasile Mitrea

Cap II – Teme programate in calendarul lunar

Nr crt Data Persoana responsabila Tema dezbatuta
1 Sept.2017 Iosif Pop Intalnirea de bilant cu parlamentarii Clujului dupa primul an din noul mandat.
2 Oct.2017 Radu Mlesnita Internationalizarea industriilor creative clujene.
3 Nov.2017 Petre Ungureanu Stadiul proiectelor Primariei Cluj-Napoca finantate din fonduri europene.Oportunitati de noi proiecte fezabile.
4 Dec.2017 ing.Claudia Anastase si colectiv Aplicarea Strategiei 2014-2020 in Cluj-Napoca,la 3 ani de la aprobarea ei.
5 Ian.2018 arh.Romulus Zamfir si urb.Emanoil Tudose Hotelul Continental-viitorul centru de cultura urbana a Clujului-stadiul proiectului.
6 Feb.2018 ing.Dan Draghiciu si arh.Ionel Vitoc Stadiul retrocedarii cladirilor publice,solutii pentru reglementarea obiectivelor social-culturale si iesirea din provizorat a Muzeului de Istorie a Transilvaniei si a Muzeului Emil Racovita.
7 Mart.2018 Soc.Ana Ludusan si ing.Dan Bologa Cluj-Napoca-oras istoric , turistic, festivalier – primul oras fara cersetorie stradala.
8 Apr.2018 Mircea Barna si colectiv Situatia clubului sportiv – legendar- U CLUJ, in pregatirea centenarului infiintarii lui.
9 Mai 2018 Ing.Petre Ungureanu,ing.Aurel Coltor,urb.Emanoil Tudose. Infrastructura rutiera si situatia circulatiei auto in municipiul Cluj-Napoca si in Aria Metropolitana adiacenta.
10 Iun.2018 ing.Mihaela Beu si colectivul de specialisti pe probleme de mediu. Stadiul proiectului Centrului regional de management a deseurilor si a altor proiecte derulate de autoritatile locale in domeniul deseurilor si consecintele neimplementarii legislatiei in domeniul deseurilor de catre autoritatile locale
11 Iul.2018 ing.Laurentiu Capusan si ec.Iosif Pop Birocratia Primariei Cluj-Napoca si consecintele ei in relatiile cu cetatenii orasului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>