Consiliul Civic Local Cluj

Bine ati venit!

Reuniunea CCL – 18.05.2023.

Intalnirea CCL din 18.05.2023,orele 17,00-18,30

 

Ordine de zi

 

  1. Pozitia CCL in legatura cu activitatea C.L. si proiectele de hotarari adoptate in ultimele 30 de zile – prezinta Secretariatul .
  2. Stadiul atingerii obiectivelor de investitii cuprinse in SIDU 2021-2030 – cf. cu raspunsul Primariei la sc.nr.461301/06.04.2023 – prezinta Secretariatul.
  3. Informare privind raspunsul Primariei la Raclamatia administrativa inregistrata sub nr.471093/1/12.04.2023 si decizie pentru pasii de urmat – Secretariatul .
  4. Discutii si decizii cu privire la aniversarea celor 20 de ani de activitate CCL la Cluj-Napoca – prezinta initiator Iosif Pop.
  5. Diverse aspecte ale administratiei locale sesizate de catre cetateni – prezinta Secretariatul CCL
    1. Un articol in legatura cu urbanismul clujan trimis de dl.Jiboteanu: https://ziardecluj.ro/urbanismul-de-cumetrie-din-bocarie-ingroapa-culoarul-de-mobilitate-nord-povestile-lui-boc-despre-prioritate-cetatean-sunt-doar-plasturele-peste-buboiul-lipsei-de/
    2. Statuile anonime din fata Teatrului National.

Materiale anexe

Raport la punctul 1 – mai 2023
Reclamaţie administrativă 2 – mai 2023
Catre CL CLUJ NAPOCA – mai 2023
Opinie metrou cluj – mai 2023
Modernizare malul Somesului - mai 2023

https://www.g4media.ro/oradea-vrea-sa-se-conecteze-pe-sine-cu-zona-metropolitana-si-sa-amenajeze-linie-de-tramvai-pana-la-aeroport.html

Comunicat de presa

La dezbateri au fost prezenti membrii CCL si invitati din consiliul local.

Rezultatele si propunerile formulate de catre cei prezenți sunt redate in ordinea punctelor din ordinea de zi:

Pct.1.Odata cu aprecierile pentru ritmul in care functioneaza programul de fotovoltaice si cel legat de demolarea garajelor, s-a convenit ca pentru aspectele deficitare din  administratie sa fie transmisa spre destinatarii decidenti scrisoarea redactata de dl. ing. Dan Draghiciu.

Pct.2. Raspunsul solicitat primariei pentru analiza stadiului de realizare a proiectelor de infrastructura din SIDU 2021-2030,a sosit dupa 25 de zile,cu date de analiza incomplete fata de cele cerute si cu obiective care au fost omise.Ca atare pentru a finaliza analiza de stadiu de bugetare si de realizare la obiectivele din SIDU nominalizate am fi mult mai satisfacuti daca  ar fi postate pe site-ul primariei graficele de executie,stadiul lucrarilor executate si sumele decontate fata de grafice si bugetul anual alocat,pentru fiecare dintre acestea.

Pct.3. Ramane in grija doamnei Ana Ludusan ca in urmatoarele cateva zile sa evalueze optiunea legala de actiune pentru obtinerea datelor solicitate.

Pct.4. Pentru reusita aniversarii de 20 de ani de functionare a CCL toti membrii activi sunt asteptati cu idei de organizare si cu aport de participare. La intalnirea din 15 iunie 2023 va fi conturat intregul program al evenimentului.

Pct.5. La propunerea dlui.arh.Gh.Elkan si cu sustinerea dlui.Mircea Barna,CCL va invita la dezbaterea din 15 iunie 2023,pe dl.arh.sef la primariei in vederea clarificarii aspectelor ce tin de pregatirea noului PUG si problemele de urbanism derivate din cel actual.

Secretariatul CCL,18.05.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>